Τα νέα των μελών μας

Mastercard: Η Mastercard χορηγός του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 

undefined

 

Η Mastercard για 3η συνεχή χρονιά ένωσε τις δυνάμεις της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας, ο οποίος έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τους ανερχόμενους καλλιτέχνες και τους λάτρεις του κινηματογράφου. Το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 14 Νοεμβρίου, τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και στο online περιβάλλον, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της διοργάνωσης.

Η Mastercard, σταθερός αρωγός του θεσμού, μεταμόρφωσε και φέτος το εκδοτήριο του φεστιβάλ στην πλατεία Αριστοτέλους σε Cashless Point of Sale, όπου η αγορά των εισιτηρίων γινόταν αποκλειστικά με κάρτες πληρωμών, συμβάλλοντας έτσι στην εύκολη, γρήγορη και ασφαλή αγορά εισιτηρίων. 

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, με κάθε αγορά εισιτηρίου, από οποιοδήποτε ταμείο του Φεστιβάλ ή με online αγορά, είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση, διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για επερχόμενες προβολές. Συγκεκριμένα, 300 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μια από τις 200 φυσικές προσκλήσεις του Φεστιβάλ ή μια από τις 100, για τις online προβολές. 

undefinedundefined

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν περίπου 200 ταινίες, εκ των οποίων 35 μεγάλου μήκους και 15 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες, αλλά και πολλές ακόμα βραβευμένες και μη παραγωγές. Για πρώτη φορά φέτος, οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες έλαβαν μέρος σε τρία διεθνή διαγωνιστικά τμήματα και είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα βραβεία.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που για 3η συνεχόμενη συνεχή χρονιά στηρίξαμε το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας. Μετατρέποντας και φέτος ένα από τα κεντρικά εκδοτήρια της διοργάνωσης σε Cashless Point of Sales, δώσαμε την ευκαιρία στο κοινό, να προμηθευτεί τα εισιτήριά του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Παράλληλα, πιστοί στη φιλοσοφία μας, προσφέραμε στους κατόχους των καρτών μας αποκλειστικές προσφορές για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η συνεργασία μας με το Φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις της χώρας, προσφέροντάς της ουσιαστική προστιθέμενη αξία»

Σχετικά με τη Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας, καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.com| Twitter: @MastercardNews| Instagram: @MastercardGR| Facebook: MastercardGreece| LinkedIn: linkedin.com/company/mastercard. 

ΕπικοινωνίαV+Communication, Θανάσης Κωστάκης, tko@vando.gr, τηλ. 210 7249000 (298)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο