Τα νέα των μελών μας

Mastercard: H Mastercard χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

 

undefined

 

Η Mastercard υποστηρίζει για ακόμα μία χρονιά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το σημαντικότερο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της χώρας, προσφέροντας μοναδικές προσφορές στους κατόχους των καρτών της.

Σε συνέχεια των online προβολών που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο, το Φεστιβάλ επιστρέφει δυναμικά, από την Πέμπτη 24 Ιουνίου έως και την Κυριακή 4 Ιουλίου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, τόσο διαδικτυακά όσο και σε φυσικούς χώρους. Οι λάτρεις του κινηματογράφου και του ντοκιμαντέρ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραγωγές από όλο τον κόσμο σε τρία διαγωνιστικά τμήματα, παγκόσμιες πρεμιέρες, αλλά και περισσότερα από 70 ελληνικά ντοκιμαντέρ.

Τα φυσικά σημεία προβολής, αφορούν εφτά υπαίθριους κινηματογράφους στην πόλη, καθώς και δύο pop up χώρους που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες του Φεστιβάλ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ικανοί να χωρέσουν περισσότερους από 300 θεατές.

Όλες οι αγορές των εισιτηρίων του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 22 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά μέσω του www.filmfestival.gr, αλλά και του Viva.gr για προβολές σε φυσικούς χώρους.

undefined

Οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, για κάθε αγορά εισιτηρίου για online προβολή που πραγματοποιούν με την κάρτα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό, διεκδικώντας 100 προσκλήσεις για τις επερχόμενες online προβολές της διοργάνωσης. Επιπλέον, οι θεατές του Φεστιβάλ και χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Instagram, μέσα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στον λογαριασμό της εταιρείας, θα μπορούν να διεκδικήσουν 20 πακέτα διαδικτυακών προβολών “Masterpieces by Mastercard”, εντελώς δωρεάν. Τέλος, κάθε μέρα, οι 10 πρώτοι που θα αγοράζουν με τη Mastercard κάρτα τους είδη από το πωλητήριο του φεστιβάλ στην πλατεία Αριστοτέλους, θα κερδίζουν επί τόπου από μία διπλή πρόσκληση για τις φυσικές προβολές του φεστιβάλ.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, ανέφερε σχετικά: «Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας, αλλά και έναν σημαντικό καλλιτεχνικό θεσμό. Στηρίζουμε -για ακόμη μια χρονιά- το φεστιβάλ, χαρίζοντας ανεκτίμητες στιγμές στους κατόχους των καρτών μας».

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, Διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σημείωσε πως: «Είναι σημαντική η στήριξη της Mastercard που αυτή τη στιγμή δίνει την ευκαιρία για ένα ασφαλές, cashless Φεστιβάλ. Είμαστε χαρούμενοι που θα συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και online με σινεφίλ από όλη τη χώρα».

 

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας, καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας. Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.gr|Twitter: @MastercardNews| Instagram: @MastercardGR| Facebook: MastercardGreece| LinkedIn: linkedin.com/company/mastercard

Επικοινωνία: V+Communication, Θανάσης Κωστάκης, tko@vando.gr  τηλ. 210 7249000 (298) 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο