Τα νέα των μελών μας

Mastercard: Φέτος τα Χριστούγεννα, πραγματοποιήστε κάθε γιορτινή σας επιθυμία, και κερδίστε κάνοντας online τις αγορές σας με Mastercard!

undefined

 

Φέτος, τα εορταστικά δώρα και η Mastercard πάνε μαζί, καθώς όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε γιορτινή επιθυμία, τόσο δική τους όσο και των αγαπημένων τους, μέσα από τις αγορές τους σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και να κερδίσουν! Συγκεκριμένα, από 1/12/2021 και για όλο τον Δεκέμβριο, με κάθε 10 συναλλαγές που θα πραγματοποιούν οι καταναλωτές σε ελληνικά online καταστήματα με κάρτες Mastercard, συνολικής αξίας 500€ και άνω, θα κερδίζουν 50€.

Τα τελευταία χρόνια, οι online αγορές παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση, καθώς προσφέρουν ευκολία και άνεση, με όλο και περισσότερους καταναλωτές να προτιμούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. 

undefined

Από τα δώρα, μέχρι τα καθημερινά ψώνια για το σπίτι και το γιορτινό τραπέζι, φέτος τα Χριστούγεννα, οι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιούν τις online αγορές τους σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα, εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα επιπλέον όφελος. 

undefined

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Στην Mastercard αναζητούμε διαρκώς τρόπους να παρέχουμε οφέλη και προνόμια στους κατόχους των καρτών μας, αναβαθμίζοντας την αγοραστική τους εμπειρία, πόσο μάλλον τη γιορτινή περίοδο, η οποία είναι συνδεδεμένη με την προσφορά δώρων στους αγαπημένους μας. Έτσι, φέτος, οι κάτοχοι καρτών Mastercard, μπορούν να επωφεληθούν, πραγματοποιώντας τις εορταστικές αγορές τους σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!»

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας. Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.com|Twitter: @MastercardNews| Instagram: @MastercardGR| Facebook: MastercardGreece| LinkedIn: linkedin.com/company/mastercard. 

ΕπικοινωνίαV+OCommunication, Θανάσης Κωστάκης, tko@vando.gr, τηλ. 210 7249000 (298) 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο