Τα νέα των μελών μας

Maroulis Travel: Πολιτική ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος

undefined

Στη Maroulis Travel δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο κομμάτι της προστασίας του περιβάλλοντος όσο και της ασφάλειας των επιβατών μας καθιερώνοντας μια πρωτοπόρα πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο κλάδο των τουριστικών οδικών μεταφορών.

Για τη εμπέδωση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης προβαίνουμε συνεχώς σε ανανέωση του στόλου των τουριστικών μας λεωφορείων που αποτελείται από οχήματα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (EURO6), ενώ παράλληλα ακολουθούμε φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές διαχείρισης και ανακύκλωσης των αναλωσίμων που χρησιμοποιούμε (Ελαστικά, λιπαντικά). Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προβαίνουμε σε ακόμη μια σημαντική ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή με την αποκλειστική χρήση, για την κίνηση του στόλου μας από 1ης Απριλίου 2015, του νέου καυσίμου που διαθέτει στην αγορά η AVIN, του νέου AVIN DIESEL BEST ACTION ενός από τα πιο αποτελεσματικά και συνεπώς πιο καθαρά προϊόντα πετρελαιοκίνησης. Με την αύξηση του αριθμού των κετανίων, την αντιβακτηριδιακή και αντιδιαβρωτική προστασία, τον αποτελεσματικό καθαρισμό των μπεκ και τη μείωση του θορύβου κατά 20% επιτυγχάνεται πέρα από τη μείωση της κατανάλωσης και σημαντική μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων CO2, NOX κτλ.  

Επιπλέον πρωτοπορώντας και στο κομμάτι της διαχείρισης οδικής ασφάλειας εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τους κανόνες του νέου διεθνούς προτύπου ISO 39001:2012 που αφορά στην Ασφάλεια των Oδικών Mεταφορών (Road Traffic Safety). Πιστοποιηθήκαμε μάλιστα ως εταιρεία για το σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας πρόσφατα από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης TUV HELLAS SA (MEMBER OF TUV NORD GROUP), μετά από εξονυχιστική επιθεώρηση που αφορούσε τόσο τους οδηγούς μας όσο και τα οχήματά μας.

Επενδύοντας σε μια πρωτοποριακή ενιαία πολιτική ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, καθιερώνοντας κανόνες και θέτοντας συνεχώς νέους υψηλότερους στόχους στους παραπάνω κρίσιμους τομείς, συμβάλλουμε αποφασιστικά τόσο στην προστασία του φυσικού κάλλους της πατρίδας μας όσο και στη διασφάλιση των ανθρώπων που μεταφέρουμε με σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής και με συνέπεια στις προκλήσεις το μέλλοντος.        

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο