Τα νέα των μελών μας

Marketing Greece: ITB Berlin 2015: Ο τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας

undefined

 

 

undefined

 

H Marketing Greece και ο ΣΕΤΕ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουν, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην ITB Berlin 2015, για την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας και της διατήρησής της στις καλύτερες θέσεις του παγκόσμιου τουρισμού.  

Την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015 στις 14:00 μ.μ. – 15:00 μ.μ., στο Palais am Funkturm East, International Congress Centre της ITB Berlin, η Marketing Greece και ο ΣΕΤΕ μαζί με την Eurobank, την Enterprise Greece και την Aegean, φορείς που πρωτοπορούν στους κλάδους των επενδύσεων, της καινοτομίας και των μεταφορών, επικοινωνούν ένα κοινό μήνυμα αισιοδοξίας και αποτελεσματικότητας στα Γερμανικά ΜΜΕ.

Ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετέχει στην εκδήλωση, απευθύνοντας ένα μήνυμα σύμπνοιας και συνεργασίας μεταξύ του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, θέτοντας ως παράδειγμα τις δράσεις που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι ομιλητές της συνέντευξης τύπου είναι:

•  Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ

•  Στέφανος Ησαΐας, CEO Enterprise Greece

•  Κωνσταντίνος Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής Eurobank

•   Δημήτρης Γερογιάννης, CEO Aegean Airlines

•   Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής Marketing Greece

Επισυνάπτεται η πρόσκληση στη συνέντευξη τύπου.

Η MARKETING GREECE, Ανώνυμη Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 2013 με πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Κύριος μέτοχος της MARKETING GREECE είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), με συμμέτοχους το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ). Μέσα από ένα πλάνο πολυδιάστατης επικοινωνιακής στρατηγικής, στοχεύει να αναδείξει τη χώρα μας σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο ελκυστικούς  τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο