Τα νέα των μελών μας

Marketing Greece: Χρυσό βραβείο για το Discovergreece.com στα Ermis Awards

 

 

Σημαντικές διακρίσεις σε δύο κατηγορίες βραβείων απέσπασε το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, κατά τη χθεσινή τελετή απονομής των Ermis Αwards 2014.

Τα βραβεία αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Ελλάδα, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).

 

 

Οι δύο διακρίσεις, ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Websites (Tourism/Travel) και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Websites, έρχονται ως επιστέγασμα των συντονισμένων ενεργειών της Marketing Greece για τη δημιουργία μίας άρτιας τεχνολογικά και αισθητικά τουριστικής ψηφιακής πλατφόρμας η οποία είναι προσαρμοσμένη στα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης δήλωσε: «Η σημερινή βράβευση είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της ομάδας της Marketing Greece σε συνεργασία με την Linakis Digital και μας κάνει όλους να νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια για μία πλατφόρμα, διεθνών προδιαγραφών, που παρουσιάζει την Ελλάδα με ένα μοναδικό τρόπο. Το ίδιο θέλουμε να αισθάνονται όσοι Έλληνες την επισκέπτονται. Υπερηφάνεια και συγκίνηση για την ομορφιά της χώρας μας και για μία πλατφόρμα αντάξια της. Ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά και σχεδιάζουμε μια σειρά από ανανεώσεις και προσθήκες με μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Το Discovergreece.com είναι η ψηφιακή πύλη της Ελλάδας, ανοιχτή σε κάθε μικρή επιχείρησή, προορισμό ή ιδέα που προωθεί τη χώρα μας».

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης της πλατφόρμας, η ομάδα της Marketing Greece, εστίασε στην προβολή των ελληνικών προορισμών και θεματικών ενοτήτων με τρόπο που να συναρπάζει τον επισκέπτη και να τον προσκαλεί να ανακαλύψει τις ομορφιές της Ελλάδας από κοντά.

Μέσα σε 9 μήνες πάνω από 1.600.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν περιηγηθεί στις σελίδες του Discovergreece.com και είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ελληνικούς προορισμούς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικόνων και πληροφοριών μέσα από 60 videos, πάνω από 3.000 φωτογραφίες και 130.000 λέξεις περιεχομένου σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά).

Η ψηφιακή κοινότητα του Discovergreece.com αριθμεί πάνω από 300.000 μέλη και υποστηρικτές με τους οποίους υπάρχει καθημερινός διάλογος και διάδραση. Για το 2015 προγραμματίζεται η υλοποίηση μίας καμπάνιας κάθε μήνα με στόχο την ανάδειξη της άγνωστης Ελλάδας, των λιγότερο γνωστών προορισμών και των πιο μικρών τουριστικών επιχειρήσεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο