Τα νέα των μελών μας

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε: Η Μαρινόπουλος Α.Ε. Μέλος του ΣΕΤΕ

 

undefined

Στην «οικογένεια» του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ανήκει πλέον η Μαρινόπουλος Α.Ε. Η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, με 903 καταστήματα σε κάθε γωνιά της χώρας, αποδεικνύει εμπράκτως την πρόθεσή της να προβάλλει την ελληνικότητα, στηρίζοντας την κύρια βιομηχανία της Ελλάδας, τον Τουρισμό. Η Μαρινόπουλος Α.Ε. εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον ΣΕΤΕ καθώς μοιράζεται με τον φορέα τον κοινό στόχο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και της ανάδειξης του πρωταγωνιστικού ρόλου του Τουρισμού για την ελληνική οικονομία.

Με τη νέα αυτή «συμμαχία», η Μαρινόπουλος Α.Ε. φιλοδοξεί να στηρίξει και να προάγει τον ελληνικό Τουρισμό, συμπράττοντας με τον πλέον καταξιωμένο φορέα του κλάδου.

O Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., κύριος Γιώργος Βογιατζάκης, δήλωσε: «Γνωρίζοντας το σημαντικό έργο του ΣΕΤΕ όλα αυτά τα χρόνια, νιώθουμε ευτυχείς που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση του ελληνικού Τουρισμού. Ο Τουρισμός αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της εθνικής μας οικονομίας. Θέλουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων μας σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στις τουριστικές περιοχές. Είμαστε σίγουροι, πως η νέα αυτή συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και τα αξιότιμα Μέλη του, θα αποτελέσει την αφετηρία μιας περιόδου υλοποίησης σημαντικών πρωτοβουλιών της Μαρινόπουλος Α.Ε. για τον ελληνικό Τουρισμό».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο