Τα νέα των μελών μας

Manifest: Τρεις νέες μεγάλες συνεργασίες Total FM για τη Manifest

 

undefined

 

Total Facility Management στη Johnson & Johnson

Από την 1η Δεκεμβρίου, αναλάβαμε τις Total Facility Management υπηρεσίες του Ομίλου Johnson & Johnson για τη συνολική διαχείριση των κτιριακών τους εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, παρέχοντας soft, hard, security & catering υπηρεσίες.

Η συνεργασία αυτή, αποτελεί σταθμό στην ιστορία της Johnson & Johnson, που εναρμονίζεται με την παγκόσμια λογική του συμβούλου – παρόχου FM ως μοναδικό προμηθευτή για όλες τις υπηρεσίες.

Με το Tailor-made ticketing σύστημα λήψης αιτημάτων από τον τελικό χρήστη και την εναρμόνιση λύσεων σε όλες τις εγκαταστάσεις με έναν Facility Manager και κοινές προτάσεις για όλες τις εγκαταστάσεις, εγγυόμαστε την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η φροντίδα του κόσμου σε προσωπικό επίπεδο είναι η ιδέα που εμπνέει και ενώνει τους ανθρώπους της Johnson & Johnson. Η Johnson & Johnson είναι Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1886. Αναπτύσσει ιατρικές συσκευές, φαρμακευτικά προϊόντα και καταναλωτικά αγαθά. 

undefined

Νέα Συνεργασία με την OTIS

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια των εταιρειών μας την OTIS, αναλαμβάνοντας υπηρεσίες καθαρισμού και διαχείρισης αναλωσίμων στις κεντρικές γραφειακές εγκαταστάσεις της στη Ν. Ιωνία, σε ένα κτίριο 1.500 τ.μ. με περισσότερους από 100 εργαζόμενους.

Η OTIS είναι κορυφαία εταιρεία κατασκευής, εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων στον κόσμο. Δημιουργεί λύσεις για κάθε επιβάτη, σε κάθε κτίριο για να είναι διαρκώς σε κίνηση. 

undefined

Total Facility Management στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από την 14η Δεκεμβρίου, αναλάβαμε τις Total Facility Management Υπηρεσίες των νέων γραφείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Λεωφόρο Συγγρού, παρέχοντας το σύνολο των Soft, Hard, Security και Catering Services.

H εταιρεία μας, παράλληλα, ανέλαβε τη μετακόμιση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα νέα γραφεία, τον αρχικό καθαρισμό των γραφείων πριν τη μετακόμιση, καθώς και την εκπόνηση της διαδικασίας εκκένωσης και σχεδίων διαφυγής του νέου κτιρίου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι ο βασικός πάροχος (μέχρι και σήμερα ο μοναδικός) σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πραγματοποιεί 342 δρομολόγια, επιβατικά και εμπορικά τρένα, την ημέρα.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο