Τα νέα των μελών μας

Manifest Services: Τρεις νέες συνεργασίες

undefined 

 

 

Οι τελευταίες μας συνεργασίες μας γεμίζουν μεγάλη χαρά και νιώθουμε ακόμη περισσότερη περηφάνια για τα projects που αναλαμβάνουμε.

Η Upfield μας εμπιστεύθηκε τον Καθαρισμό και τη Συντήρηση Πρασίνου στο εργοστάσιό της στην Πειραιώς. Η Upfield αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με βάση τα φυτά στον κόσμο και είναι ο #1 παραγωγός spreads με βάση τα φυτά παγκοσμίως.

undefined

Ακόμη, αναλάβαμε τον καθαρισμό όλων των εγκαταστάσεων της ΔΕΛΤΑ. Η ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. κατόπιν της πετυχημένης μας συνεργασίας, μας εμπιστεύεται με την επέκταση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Πλέον παρέχουμε τις υπηρεσίες καθαρισμού όλων των εγκαταστάσεών της και συγκεκριμένα τα εργοστάσια σε Άγιο Στέφανο, Ταύρο, Πλατύ Ημαθίας και Σίνδο, παρέχοντας επιπλέον συνεργεία επισκευής βιτρινών στη Μεταμόρφωση και στην Αθήνα. Η ΔΕΛΤΑ διαθέτει 4 μονάδες παραγωγής και 1.100 φάρμες, απορροφώντας το 25% της Ελληνικής παραγωγής γάλακτος.

undefined

Η Manifest καλωσορίζει στην οικογένεια των πελατών της και την Aegean, η οποία μας εμπιστεύεται και πάλι τις υπηρεσίες καθαρισμού στις γραφειακές εγκαταστάσεις της στην Παιανία. Η Aegean είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα (σε εξυπηρετούμενους επιβάτες, αεροσκάφη και προορισμούς) και flag carrier της χώρας.

undefined

Δείτε όλα τα Νέα μας, εδώ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο