Τα νέα των μελών μας

Manifest Services: Η Manifest Services στο Energy Efficiency in Buildings Conference

undefined

 

 

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, η Manifest Services συμμετείχε ως χορηγός στο Energy Efficiency in Buildings Conference, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο Energy Services Manager της Manifest Services, κ. Αντώνης Κουρούνης, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην 360o Ενεργειακή Αναβάθμιση, τονίζοντας ότι για την πετυχημένη ενεργειακή διαχείριση μίας κτιριακής εγκατάστασης και μίας επιχείρησης συνολικά, χρειάζεται ένας ολοκληρωμένος ενεργειακός σχεδιασμός, που αποβλέπει συνολικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του αντίστοιχου κόστους, με στοχευμένες παρεμβάσεις και συνεχή παρακολούθηση.

undefined

Το Energy Efficiency in Buildings Conference, διοργανώνεται από την Boussias και αποτελεί πλέον θεσμό για θέματα ενεργειακής θωράκισης κι εξοικονόμησης.

Η Manifest Services στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την ανταλλαγή εξειδικευμένων γνώσεων και απόψεων για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την αποτελεσματική ενεργειακή διαχείριση κτιρίων και τη βιωσιμότητα των εταιρειών.

Διαβάστε το άρθρο

Δείτε το video

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο