Τα νέα των μελών μας

Manifest Services: Η Manifest Services, στο 15th Maintenance Forum

undefined

 

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, συμμετείχαμε ως χορηγός στο 15th Maintenance Forum, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΤΕΑcademy. Στόχος του Maintenance Forum, είναι η ανάδειξη της σημασίας της συντήρησης στην αποδοτική και ασφαλή λειτουργία του Η/Μ εξοπλισμού σε κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της Manifest Services, κ. Γιώργος Φαρλέκας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα “The moral Approach of Facility Management”, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής πλατφόρμας moralius για τους παρόχους υπηρεσιών Facility Management και τους πελάτες τους.

undefined

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φαρλέκας, «Δημιουργήσαμε το τέλειο FM οικοσύστημα, το οποίο ευθυγραμμίζει πελάτη, πάροχο, προσωπικό και συνεργάτες σε έναν κοινό σκοπό, στην αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων των εγκαταστάσεων που εξυπηρετούμε.»

Ευχαριστούμε την Εταιρεία Boussias για τη συνεργασία και την πολύ ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη διοργάνωση του 15th Maintenance Forum.

Δείτε την παρουσίαση

Μάθετε περισσότερα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο