Τα νέα των μελών μας

Manifest Services: Επέκταση της συνεργασίας της Manifest Services με τη Nestlé Ελλάς

 

undefined

 

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά, την επέκταση της συνεργασίας μας με την εταιρεία Nestlé Ελλάς. Μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας σε υπηρεσίες Soft για τα κεντρικά κτίρια της εταιρείας Nestlé  Ελλάς, κατόπιν διαγωνισμού, αναλαμβάνουμε το Total Facility Management όλων των κτιρίων της σε όλη την Ελλάδα.

Ενοποιήσαμε περισσότερους από 40 προμηθευτές, ενώ για το έργο απασχολείται Facility Manager ως single point of contact.

H Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιό της προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα στάδια της ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να φροντίσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.

undefined

Manifest επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη θέση της ως ηγέτιδα εταιρεία στο Facility Management, ακολουθώντας απαρέγκλιτα την στρατηγική της, ως εταιρεία παροχής ενός ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών, ως μία λύση, από έναν μοναδικό πάροχο.

Ευχαριστούμε τη Nestlé Ελλάς για την εμπιστοσύνη.

Διαβάστε το άρθρο: https://cutt.ly/XAffEFR

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο