Τα νέα των μελών μας

Manifest: Ο Γενικός Διευθυντής της Manifest Services, ομιλητής στο Delphi Economic Forum VII

 

undefined

 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα Smart Buildings, Smart Transport, Smart Cities”, πραγματοποιήθηκε στο Delphi Economic Forum VII, με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή μας, Γιώργου Φαρλέκα.  Στο panel επίσης συμμετείχαν οι: Νίκος Κουρέτας, Διευθύνων Σύμβουλος Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Σαρακάκης, Πρόεδρος του Ομίλου Σαρακάκης, Αναστάσιος Τόσιος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, με συντονιστή τον Γιώργο Καραμέρο, Δημοσιογράφο στον flash.gr.

undefined

Ο κ. Φαρλέκας επικεντρώθηκε στο πώς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ενέργειας μπορούν να μετατρέψουν ένα κτίριο σε έξυπνη εγκατάσταση, κάνοντάς το πιο φιλικό προς το περιβάλλον και τους χρήστες του και εξοικονομώντας ενέργεια. Επίσης, περιέγραψε αποτελέσματα τέτοιων πρακτικών σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τη σημασία της χρήσης τεχνολογίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Moralius για αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας ενός έξυπνου κτιρίου.

Ευχαριστούμε πολύ το Delphi Economic Forum για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και την πραγματοποίηση μιας τόσο επιτυχημένης διοργάνωσης.

Δείτε τη συζήτηση εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο