Τα νέα των μελών μας

Manifest: Κατάκτηση του Silver Award στο EcoVadis CSR

 

undefined

 

Για μία ακόμη χρονιά κατακτήσαμε το Silver Award από το EcoVadis, για την απόδοσή μας στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) για το 2020, η οποία κατατάσσει την Εταιρεία μας στους κορυφαίους 25% προμηθευτές που αξιολογούνται συνολικά από το EcoVadis.

Το EcoVadis είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος στον κόσμο των αξιολογήσεων βιωσιμότητας των επιχειρήσεων και των εργαλείων βελτίωσης της απόδοσης για παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ο στόχος της μεθοδολογίας αξιολόγησης EcoVadis είναι η αξιολόγηση των πολιτικών, των ενεργειών και των αναφορών των εταιρειών σχετικά με βασικά ζητήματα βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

undefined

 

Η αξιολόγηση εξετάζει μια σειρά θεμάτων ΕΚΕ, τα οποία ομαδοποιούνται στα εξής τέσσερα θέματα: Περιβάλλον, Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ηθική και Βιώσιμες Προμήθειες.

Μέχρι σήμερα, το EcoVadis έχει αξιολογήσει περισσότερους από 75.000 εμπορικούς εταίρους παγκοσμίως, μετριάζοντας τον κίνδυνο για ορισμένους από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου, επηρεάζοντας θετικά τα περιβάλλοντα, ενισχύοντας τη διαφάνεια και οδηγώντας την καινοτομία.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε περισσότερα νέα μας εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο