Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest στους πιο ελκυστικούς εργοδότες της Ελλάδας

 

undefined

 

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, λάβαμε τα αποτελέσματα της έρευνας “Employer Brand Research” της πολυεθνικής εταιρείας Randstad, η οποία αναδεικνύει τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα μεταξύ των 150 εταιρειών με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων

Η έρευνα Employer Brand της Randstad είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη έρευνα στην Ελλάδα, βασίζεται στη γνώμη 3.600 Ελλήνων εν δυνάμει εργαζομένων και αποτυπώνει τις προτιμήσεις και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τον επόμενο εργοδότη τους. 

Στη Manifest εργαζόμαστε σκληρά με σκοπό την προσέλκυση ταλέντων που επιθυμούν να ενταχθούν σε μια δυναμική εταιρεία και να δημιουργήσουν το μέλλον τους μαζί μας.

undefined

Γνωρίζουμε καλά πως οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση ενός υποψηφίου να αλλάξει εργοδότη είναι πολλοί, γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοινό μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εταιρειών του κλάδου μας. 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες της έρευνας που θα επιθυμούσαν να συνεργάζονται μαζί μας και μας επέλεξαν σε κατηγορίες όπως, η ανταπόδοσή μας στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής & προσωπικής ζωής, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον κατά Covid-19. 

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να δημιουργούμε δηλαδή όλες αυτές τις συνθήκες που θα στεγάσουν τα επαγγελματικά και προσωπικά όνειρα όλων των εν δυνάμει ταλέντων και επαγγελματιών της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο