Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest στο event “Workplaces of Prosperity” της STIRIXIS Group

 

undefined

 

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην εκδήλωση Workplaces of Prosperity” της STIRIXIS Group, στις 9 Σεπτεμβρίου στο Golf στη Γλυφάδα, ως Bronze Χορηγός.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων για τον αποδοτικό σχεδιασμό των εργασιακών χώρων της επόμενης μέρας και τον επιτυχή μετασχηματισμό τους για τη δημιουργία βέλτιστων λύσεων εργασίας.

Ο Founder & CEO μας, κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, παρευρέθηκε ως  ομιλητής στο event και αναφέρθηκε στις καινοτομίες της Manifest για τον επιτυχή μετασχηματισμό των εργασιακών χώρων της επόμενης μέρας, μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Facility Management που προσφέρουμε αυτοδύναμα, την εκτεταμένη επένδυση στα Hard Services και στον πυλώνα των Energy Services με βιώσιμες λύσεις Smart Buildings που πραγματικά αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των εργαζομένων και των επισκεπτών. Τέλος, μέσα από το μοναδικό FM Software cloud application της Manifest, το “moralius.com”, επιτυγχάνουμε την online παρακολούθηση όλων των παραπάνω, ψηφιοποιώντας όλες τις λειτουργίες του Facility Management με την πρόσβαση του πελάτη και την παρακολούθηση Kpi’s Ποιότητας όλων των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο.

undefined

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Απολαύστε την ομιλία του Founder & CEO μας, εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο