Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest στο ΕΙΕΠ: «3 Δρόμοι προς την Αριστεία: Άνθρωποι – Τεχνολογία – Διαδικασίες»

 

undefined

 

Πώς επιτυγχάνουμε την Αριστεία;

Η Quality Manager της Manifest, κα Κλεοπάτρα Παναγοπούλου, παρουσίασε την Τιμητική Διάκρισή μας ως Οργανισμός της Χρονιάς 2020 στην Εξυπηρέτηση Πελατών, που λάβαμε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ – Ε.Ι.Ε.Π., με τίτλο: “3 Δρόμοι προς την Αριστεία: Άνθρωποι – Τεχνολογία – Διαδικασίες”, την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Η Αριστεία δεν είναι πράξη αλλά συνήθεια, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη. Είμαστε αυτό που κάνουμε καθημερινά και η ομιλία μας αφορούσε όλα εκείνα τα απλά πράγματα που κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας και οδεύουμε στην Αριστεία.

undefined

Πιστεύουμε πως η Αριστεία είναι κουλτούρα που βασίζεται σε αξίες όπως η Αέναη Βελτίωση και θεωρούμε πως οι 3 αυτοί παράγοντες είναι σημαντικά θεμέλια για την επίτευξή της:

Άνθρωποι: Ο πυρήνας της επιχείρησης

Τεχνολογία: Η ευκολία στην καθημερινή λειτουργία

Διαδικασίες: Το Α και ο Ω για την ομαλή εταιρική λειτουργία

Απολαύστε την ομιλία της στο video.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο