Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest στηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών

 

undefined

 

Προπόνηση. Αγώνας. Ήττα. Νίκη. Νίκη μετά από ήττα. Νίκη στο τελευταίο λεπτό. Συμμετοχή παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ομαδικότητα. Εκτόνωση. Αυτή είναι η ζωή κάθε αθλητή, ανεξαρτήτως ηλικίας, ανεξαρτήτως επιπέδου, ανεξαρτήτως προέλευσης.

Μπορεί τα γήπεδα να έκλεισαν και οι αθλητικές εκδηλώσεις να ανεστάλησαν, όμως αθλητές κάθε ηλικίας ονειρεύονται να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους άθλημα, γιατί για εκείνους αυτή είναι μια από τις ομορφότερες πτυχές της καθημερινότητάς τους.

undefinedundefined

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα σχολεία είναι η συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, όταν αυτό φυσικά επιτρέπεται από τα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Γι’ αυτό, η Manifest, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του Facility Management, βρέθηκε δίπλα στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου και με την καμπάνια “Kids Need Sports” διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων διενεργώντας πρόγραμμα ειδικής Απολύμανσης-Μικροβιοκτονίας, για τη δημιουργία ενός πλήρως αποστειρωμένου χώρου.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή της κρίσης που έφερε η πανδημία στη χώρα μας, η Manifest λειτούργησε προδραστικά και δημιούργησε μια ολοκληρωμένη λύση σε τρία επίπεδα διαβάθμισης εφαρμογής προληπτικών μέτρων, το AntiCovid-19 Proactive Safety Measures (PSM) Program.

undefined

Αν και οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί στα σχολεία, η Manifest δεσμεύεται για τη συνέχιση της δράσης εταιρικής υπευθυνότητας και θα φροντίσει ώστε να εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στο σχολείο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μέχρι τότε, τα παιδιά μάς διδάσκουν την έννοια του αθλητισμού και της ομαδικότητας μέσα από το βίντεο της καμπάνιας.

Δείτε το βίντεο, εδώ: https://youtu.be/iiqjQqcy5PQ

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο