Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest στην 6η Οικονομική Διάσκεψη της ΕΕΝΕ

undefined

 

 

Υπό τον κεντρικό τίτλο «Μεγιστοποιώντας την Υπεραξία στην Ελληνική Οικονομία», η 6η Οικονομική Διάσκεψη της ΕΕΝΕ, είχε ως στόχο να αναδείξει τα εκτεταμένα αναπτυξιακά περιθώρια που εντοπίζονται σε μία σειρά από κρίσιμους τομείς της οικονομίας από την παιδεία και την ενέργεια, έως τον τουρισμό και την αγροτεχνολογία, καθώς και, συνολικά, όλο το φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας. 

Η Manifest, εκτός από μέλος της ΕΕΝΕ, ήταν χορηγός ως προς την ασφάλεια των παρευρισκομένων, των πάνω από σαράντα κορυφαίων ομιλητών και έντεκα μελών του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Η εκδήλωση επισφράγισε τη θετική στροφή της χώρας και ανέδειξε τις σημαντικές οικονομικές προοπτικές που σκιαγραφούνται για το επόμενο διάστημα. 

Νέα Εταιρική Παρουσίαση

Η Manifest ιδρύθηκε το 2003 από τον Διονύση Αμμολοχίτη ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και από τότε έχει εξελιχθεί σε δυναμικό πάροχο Υπηρεσιών Διαχείρισης Εγκαταστάσεων. Οι ομάδες μας, επιδιώκουν πάντα την επιτυχία και η απόδειξη είναι πάνω από 15 βραβεία στα βραβεία Facility Management, Τουρισμού και HR που διακοσμούν τα γραφεία μας.

undefined

Παρακολουθήστε το ταξίδι μας έως σήμερα. Τα καλύτερα είναι μπροστά για όλους μας. 

Οι Υπηρεσίες και τα οφέλη του Facility Management

Εξοικονομήστε χρόνο & χρήμα και παράλληλα αυξήστε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, επιλέγοντας έναν αξιόπιστο πάροχο Facility Management. Επικεντρωθείτε στη βασική σας δραστηριότητα (core business) και απογειώστε τα αποτελέσματα σας, έχοντας εξασφαλίσει “Peace of Mind” για δευτερεύουσες λειτουργίες του οργανισμού σας. Ο Γενικός Διευθυντής της Manifest, Γιώργος Φαρλέκας, σας αναλύει τις υπηρεσίες και τα οφέλη του Facility Management.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο