Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

 

undefined

Με μεγάλη χαρά και τιμή, βρεθήκαμε στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) μέσω των υπηρεσιών μας, την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσο, και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η παρουσία μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και τη διαρκή απολύμανση των κρίσιμων σημείων επαφής από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και με την παροχή υπηρεσιών φυσικής φύλαξης και θερμομέτρησης κατά την είσοδο στο Ζάππειο, για την υγεία και την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων.

undefined

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) για την εμπιστοσύνη στην παροχή των υπηρεσιών μας και είμαστε περήφανοι χορηγοί αυτού του σημαντικού γεγονότος της χώρας και του τουριστικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα για τη Συνέλευση εδώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο