Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest Services τοποθετεί Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο κτίριο της Ravago

 

undefined

 

Στη Manifest Services, γνωρίζουμε ότι τα δεδομένα της αυτοκίνησης έχουν πλέον αλλάξει, με την ηλεκτροκίνηση να είναι πλέον μια πραγματικότητα για τη λειτουργία των επιχειρήσεων, ενώ αναπτύσσεται με ταχύτατο ρυθμό. 

Σε αυτά τα πλαίσια, η Manifest Services, πραγματοποίησε τη μελέτη και εγκατάσταση σταθμoύ φόρτισης αυτοκινήτων στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Ravago στο Μαρούσι. 

Οι φορτιστές που χρησιμοποιούνται, έχουν συνολική ισχύ 11/22KW. Είναι κατάλληλοι για φόρτιση ηλεκτρικών και υβριδικών plug-inοχημάτων. Στη συνολική εγκατάσταση, περιλαμβάνεται και ένας ηλεκτρικός πίνακας, ο οποίος περιέχει όλες τις ασφαλιστικές διατάξεις για την προστασία τόσο της ηλεκτρολογικής καλωδίωσης, όσο και των φορτιστών. Για την φόρτιση των οχημάτων παρέχεται ειδικό καλώδιο.

undefined

Όλοι οι σταθμοί φόρτισης είναι συνδεδεμένοι με ειδικό λογισμικό διαχείρισης, με τη βοήθεια του οποίου ελέγχουμε την ισχύ της φόρτισης κάθε φορτιστή χωριστά, ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις ανάγκες, αλλά και με την διαθέσιμη εγκατεστημένη ισχύ της κτιριακής εγκατάστασης όπου βρίσκονται. 

Η ηλεκτροκίνηση αρχίζει και μπαίνει όλο και πιο έντονα στην καθημερινότητα της λειτουργίας των εταιριών και η Manifest Services είναι εδώ για να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις. 

Μάθετε περισσότερα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο