Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest Services στο Real Estate Forum 2022

undefined

 

 

Η ενεργειακή εξοικονόμηση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα τα τελευταία χρόνια και ακόμα περισσότερο σήμερα, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων.

Ο Αντώνης Κουρούνης, Energy Services Manager της Manifest Services, παρουσίασε σε συζήτηση πάνελ στο Real Estate Forum 2022, πώς η Ενεργειακή Εξοικονόμηση, μέσω της ενεργειακής Αναβάθμισης, επιδρά στην αξία ενός ακινήτου, ενώ επεσήμανε επίσης, ότι για την επιτυχημένη επίτευξη της ενεργειακής εξοικονόμησης μίας κτιριακής εγκατάστασης, είναι απαραίτητη η ολοκληρωμένη ενεργειακή διαχείρισή της. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο κ. Ιωάννης Καρναβάς, Επικεφαλής εξωτερικών δικτύων προϊόντων στέγης ιδιωτών Eurobank και ο κ. Βασίλης Αξαρλής, CEO της Ellika Real Estate.

To Real Estate Forum πραγματοποιήθηκε 14-15 Μαΐου, 2022, στο MEC Παιανίας.

ΤReal Estate Forum, είναι το πρώτο ελληνικό συνέδριο για την αγορά του Real Estate, όπου συναντιούνται όλοι οι decision makers της ελληνικής αγοράς ακινήτων με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα, το networking και το διάλογο για τις στρατηγικές του κλάδο.

Ευχαριστούμε πολύ το Real Estate Forum 2022 για την πρόσκληση σε μία τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση και για την επιτυχημένη διοργάνωση.

undefined

Διαβάστε το άρθρο και δείτε την παρουσίαση

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο