Τα νέα των μελών μας

MANIFEST: Η Manifest Services στο 2ο Energizing Greece

undefined

 

 

 

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε το 2ο Energizing Greece στο Domotel Kastri, όπου συμμετείχαμε με την παροχή υπηρεσιών Φυσικής Ασφάλειας και Υποδοχής από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Η πρώτη δράση του Energizing Greece ξεκίνησε το 2021, από την Τσομώκος Α.Ε. και την Eplatform Α.Ε., με στόχο να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται δράσεις, που αναδεικνύουν στρατηγικές του μέλλοντος, τεχνογνωσία, καινοτόμες προσπάθειες, πρωτοπόρα επιτεύγματα και επενδύσεις που φέρνουν την Ελλάδα σε μια αναπτυξιακή προοπτική διεθνούς βεληνεκούς.

undefined

Ο Founder & CEO μας κ. Διονύσης Αμμολοχίτης παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τόνισε, ότι η Manifest επενδύει στις διοργανώσεις που προωθούν την πράσινη ανάπτυξη της χώρας και την μετάβαση σε αυτήν. H Manifest, μέσα από τις υπηρεσίες της, δίνει τις καλύτερες λύσεις στην αγορά, ώστε να βοηθήσει τις εταιρείες να προχωρήσουν σε αυτό το επίπεδο.

Ευχαριστούμε την Tsomokos A.E. και την Eplatform A.E. για την εμπιστοσύνη τους στην παροχή των υπηρεσιών μας και είμαστε περήφανοι χορηγοί μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης.

Διαβάστε το άρθρο

Δείτε το video

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο