Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest με νέες συνεργασίες στις υπηρεσίες ξενοδοχείου

 

undefined

 

Στη Manifest έχοντας δημιουργήσει τμήμα υπηρεσιών ξενοδοχείου από το 2019, και έχοντας αναλάβει υπηρεσίες Facility Management στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αναπτύσσουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιό μας και στον ξενοδοχειακό κλάδο με την ολοκλήρωση σημαντικών και μεγάλων projects, όπως τα παρακάτω:

  • Παρείχαμε τις υπηρεσίες μας στο πολυτελές θέρετρο “The Rooster” στο νησί της Αντιπάρου, αναλαμβάνοντας τον αρχικό γενικό καθαρισμό του μετά από την κατασκευή του, αλλά και τον τελικό καθαρισμό του πλέον με την ολοκλήρωσή του, πριν ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του για τους επισκέπτες του. Το θέρετρο διαθέτει επίσης χώρους εστιατορίου, spa και ανάπαυσης. 
  • Παρείχαμε τις υπηρεσίες μας στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα 93 κατοικιών The Olivar Suites” στο Μεσογγή της Κέρκυρας, όπου αναλάβαμε τον γενικό καθαρισμό του μετά την κατασκευή του. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει επίσης χώρους spa, εστιατορίου-bar, πισίνας, καθώς και ιδιωτική παραλία.

undefined 

Είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε τις υπηρεσίες μας και στον ξενοδοχειακό κλάδο, σε έναν από τους τομείς που καθρεφτίζουν την εικόνα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο