Τα νέα των μελών μας

Manifest: Η Manifest λαμβάνει πρώτη πανελλαδικώς την πιστοποίηση Covid Shield από την TÜV AUSTRIA

undefined

 

 

Η Manifest, τη Δευτέρα 11.5.2020, μετά από μια πολύ σημαντική προσπάθεια, κατάφερε και έλαβε την πιστοποίηση κατά Covid Shield από τον κορυφαίο φορέα στην Ελλάδα TÜV AUSTRIA Hellas.

Στον ίδιο άξονα, έχοντας συλλέξει όλα τα δεδομένα από τους αρμόδιους φορείς αναφορικά με την επιστροφή των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, δημιούργησε με τους επιστημονικούς της συνεργάτες, μία ολοκληρωμένη λύση, το AntiCovid-19 Proactive Safety Measures (PSM) Program.

undefined

Στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, καθώς και της συνέχισης της παραγωγικότητάς τους, κατά την επιστροφή τους στους χώρους εργασίας.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο Διονύσης Αμμολοχίτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και περηφάνια που η ομάδα της Manifest κατάφερε να δημιουργήσει μία καινοτόμα υπηρεσία, η οποία αποτέλεσε την αφορμή να γίνουμε η πρώτη εταιρεία στη χώρα που πιστοποιήθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas κατά Covid Shield. Για μια ακόμα φορά, θεωρώ ότι η ταχύτητα αντίδρασης μας απέναντι στις νέες συνθήκες, λειτούργησε παραδειγματικά και προς όφελος των πελατών μας». 

Στοιχεία για την εταιρεία:

Η Manifest είναι η ηγέτιδα εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων (Facility Management) στην Ελλάδα. Με πάνω από 750 άτομα προσωπικό και συνεχή ανάπτυξη εδώ και 16 έτη, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των σημαντικότερων εταιρειών στην Ελλάδα.

www.manifest.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο