Τα νέα των μελών μας

Manifest: H Manifest βραβεύτηκε στα HR Awards 2021, για Best Employee’s Experience

  

 

undefined

 

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια, παραλάβαμε το βραβείο Bronze, στην κατηγορία Best Employee’s Experience, στην τελετή απονομής των HR Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, 2021, από την εταιρεία Boussias Communications. Ο θεσμός τιμά τις ανθρωποκεντρικές πρακτικές και επιβραβεύει όλους όσοι θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο με στόχο να αναδείξει τις πρωτοβουλίες αριστείας, που εμπίπτουν στον ευρύτερο τομέα του recruitment. 

undefined 

Στη Manifest, με θεμελιώδεις αξίες την ανθρώπινη ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικαιοσύνη, θέτουμε τους ανθρώπους μας σε προτεραιότητα και εργαζόμαστε με κατεύθυνση την προσέλκυση ταλέντων και τη δημιουργία όλων των συνθηκών που θα στεγάσουν τη σταδιοδρομία τους και θα τους εξασφαλίσουν ένα σύγχρονο, υγιές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με υποστήριξη της δια βίου μάθησης και συνεχείς προοπτικές εξέλιξης. 

undefined 

Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργούμε τις συνθήκες που θα ενθαρρύνουν τα στελέχη μας να πραγματοποιούν τους  επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους τους, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εργασιακή εμπειρία

Δείτε περισσότερα εδώ 

Δείτε το video της βράβευσης εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο