Τα νέα των μελών μας

Manifest: H Manifest Services έλαβε Τιμητικές Διακρίσεις στο HR Community Conference & Awards 2022 «HRFlix»

undefined

 

 

H Manifest Services έλαβε Τιμητικές Διακρίσεις για “HeRa” Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2020, και “HeRa” Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2022, στα πλαίσια του HR Community Conference & Awards 2022 “HRFlix”, που διοργανώθηκε από το Skywalker.gr,στις 19 Μαΐου 2022 στο Wyndham Grand Hotel, Αθήνα. Οι τιμητικές διακρίσεις αφορούν τη συμμετοχή της εταιρείας μας στις δράσεις #JobDay 45+ ετών και #JobDayΠροσφύγων για το 2020 και το 2022.

Tα #JobDay 45+ ετών και #JobDay Προσφύγων, διοργανώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από το Skywalker.gr, στα πλαίσια των δράσεων του «Επί το Έργον», με σκοπό την αναζήτηση προσωπικού από επιχειρήσεις.

undefined

Στη Manifest δρούμε πάντα με γνώμονα τις ανθρωποκεντρικές μας αξίες, όπως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη και δίνουμε ίσες ευκαιρίες στην επιλογή των εργαζομένων μας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάνος Χάλαρης, HR Manager της Manifest Services, “Στη Manifest είναι σημαντικό να είναι οι άνθρωποί μας χαρούμενοι και να λειτουργούν στα πλαίσια της δικαιοσύνης και των αξιών τις οποίες πρεσβεύουμε.”

Ευχαριστούμε πολύ το Skywalker.gr για την επιτυχημένη διοργάνωση των δράσεων και την τιμή που μας έκαναν.

Δείτε το video

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο