Τα νέα των μελών μας

Manifest: H Manifest πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ISO 41001:2018 FM

undefined

 

Η Manifest πιστοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία κατά το πρότυπο ISO41001:2018 FM – Σύστημα Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, από τον φορέα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Hellas στις 27 Απριλίου 2021.

Καθώς από την πρώτη ημέρα ίδρυσής μας έχουμε θέσει τα πιο υψηλά στάνταρ οργάνωσης και εταιρικής διαχείρισης, τα οποία αναβαθμίζουμε συνεχώς, θεωρούμαστε ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών στο Facility Management, διαθέτοντας πλήρη τεχνογνωσία και αναπτύσσοντας το αποκλειστικά δικό μας FM Software “moralius.com”, το απόλυτο εργαλείο στο Facility Management για τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών των κτιρίων των πελατών μας και την πλήρη διαφάνεια στις σχέσεις μας.

Η πιστοποίησή μας επισφραγίζει την εγκατάσταση και πλήρη εφαρμογή του συστήματος Facility Management, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας των πελατών μας, αλλά και των εργαζομένων μας.

Μέσω αυτού, συμβάλλουμε πάντα με θετικό πρόσημο στην υγεία, στην ευημερία και στην ποιότητα ζωής ενός πολύ μεγάλου αριθμού πελατών μας, μέσω των υπηρεσιών που διαχειριζόμαστε.

undefined

Δείτε το Πιστοποιητικό μας κατά ISO 41001 FM.

Δείτε την Πολιτική μας για τη Διαχείριση Εγκαταστάσεων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο