Τα νέα των μελών μας

Manifest: H Manifest πιστοποιήθηκε κατά το πρότυπο ISO 22301:2019 Επιχειρησιακής Συνέχειας

 

undefined

 

Η Manifest πιστοποιήθηκε επιτυχώς κατά το πρότυπο ISO 22301:2019, το οποίο αποτελεί κορυφαίο διεθνές πρότυπο για την Επιχειρησιακή Συνέχεια, από τον κορυφαίο φορέα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Hellas.

Η Manifest Services, έχει αναγνωρίσει τους κινδύνους που απειλούν την αδιάκοπη λειτουργία της και έχει αναλύσει εις βάθος τις δραστηριότητες και τους πόρους που απαιτούνται για την παροχή υπηρεσιών, εφαρμόζοντας επιτυχώς το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας.

undefined

Όταν η λειτουργία ενός οργανισμού διακοπεί εξαιτίας ενός αναπάντεχου περιστατικού ή μιας ξαφνικής καταστροφής, η ικανότητά του να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά αποτελεί το βασικό στοιχείο της επιβίωσής του. Μέσω του προτύπου ISO 22301 έχουμε υιοθετήσει και εδραιώσει τις βασικές αρχές του Συστήματος Επιχειρησιακής Συνέχειας, με σκοπό να προστατεύσουμε το προσωπικό μας και να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των ενδιαφερομένων μερών, όντας προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό κίνδυνο ή επιχειρηματική απειλή, που δύναται να επηρεάσουν τη λειτουργία μας.

Δείτε το Πιστοποιητικό μας κατά ISO 22301, εδώ: 

https://www.manifest.gr/certifications/

Δείτε την Πολιτική μας για την Επιχειρησιακή Συνέχεια, εδώ:

https://www.manifest.gr/certifications/#1606990958724-53d68833-9523

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο