Τα νέα των μελών μας

Manifest: Επέκταση της συνεργασίας Manifest Services με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ)

 

undefined

 

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), αναλαμβάνοντας υπηρεσίες εσωτερικών μεταφορών στους υπαλλήλους του αεροδρομίου και τους επιβάτες που χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης P3, ώστε να διευκολύνεται η μετακίνησή τους εντός των εγκαταστάσεων του. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται από εξειδικευμένους και έμπειρους οδηγούς λεωφορείων σε 24ωρη βάση, μέσω προκαθορισμένων δρομολογίων. 

undefined

Η εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. (ΔΑΑ) ιδρύθηκε το 1996, μέσω της σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Μία πρωτοπόρος συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, καθώς είναι το πρώτο αεροδρόμιο σημαντικού μεγέθους σε διεθνή κλίμακα, που κατασκευάστηκε με τη συμμετοχή ιδιωτών από μηδενική βάση. Προσφέροντας υπηρεσίες με άριστη σχέση τιμής – ποιότητας, ο ΔΑΑ ακολουθεί συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική τόσο στον τομέα των αεροναυτιλιακών, όσο και των μη αεροναυτιλιακών δραστηριοτήτων του. 

Ευχαριστούμε την εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. για την εμπιστοσύνη! 

Μάθετε περισσότερα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο