Τα νέα των μελών μας

Manifest: Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2018 – HOPEgenenis – 4o FM Day

undefined

 

Η πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κάθε επιχείρησης έχει βαρύνουσα σημασία καθώς διαμορφώνει την κουλτούρα του οργανισμού, οδηγώντας κάθε προσπάθεια ανθρωπιστικής συνείδησης να βελτιώσει την παγκόσμια και τοπική κοινωνία.

Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2018 της Manifest αποτελεί τον πρώτο απολογισμό της Εταιρείας. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στον Απολογισμό αφορούν τις δραστηριότητες της Manifest στην Ελλάδα.

Η Manifest σχεδιάζει, συντονίζει και υλοποιεί ενέργειες που δίνουν λύσεις σε λειτουργικά ζητήματα τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των επιχειρήσεων δίνοντας ώθηση στην παραγωγικότητα, την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Συνολικά η εμπειρία παροχής υπηρεσιών Facility Management από τη Manifest αναμένεται να εξασφαλίσει στη συμβαλλόμενη επιχείρηση, ευελιξία, βελτιστοποίηση των πρακτικών εργασίας καθώς και εξ’ ορθολογισμό των δαπανών συντήρησης, ενισχύοντας την αειφορία και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Διαβάστε τον Απολογισμό εδώ.  

undefined

Η Manifest υποστηρίζει το έργο της HOPEgenenis

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας της Manifest είναι ο άνθρωπος. Οτιδήποτε αφορά την ευτυχία και την ευημερία του. Ήταν δεδομένο λοιπόν ότι, θα στεκόταν αρωγός σε μια τόσο σημαντική, ευαίσθητη και ιδιαίτερη δράση, όπως αυτή του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenenis που ασχολείται με το κρίσιμο ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Το έργο του επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα από την αρχή της εγκυμοσύνης έως τη μέρα του τοκετού. Η αδυναμία αντιμετώπισης της παρούσας κατάστασης θα έχει σοβαρές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όχι μόνο για τις περιφέρειες αυτές αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα εκτός αν άμεσα γίνει αντιστροφή της υφιστάμενης κατάστασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η HOPEgenenis υποδέχθηκε το Νοέμβριο τους φίλους της στο “I AM HOPE” party με στόχο την στήριξη των σκοπών του οργανισμού. Η ξεχωριστή αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών κατόπιν χορήγησης ειδικής άδειας από την Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και με την υποστήριξη του Προέδρου της, Σπύρου Καπράλου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πάνω από χίλια άτομα, με εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη πολλών εταιρειών, όπως της Manifest, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα υποστήριξης τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.

undefined

 

Με ενεργή συμμετοχή η Manifest στο 4ο FM Day

Η Manifest γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις στα χέρια σου τη δημιουργική πρόκληση να δραστηριοποιείσαι σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και δυναμικό κλάδο. Όπως επίσης ότι, η δυνατότητα εξέλιξης και βελτίωσης του καθενός, προκύπτει από την δύναμη του συνόλου. Ως μέλος λοιπόν του HFMA, τον Ελληνικό Σύνδεσμο για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση του 4ου FM Day που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στην Αίγλη Ζαππείου, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

undefined

Το σημαντικότερο συνέδριο στη χώρα μας για τη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους μέσω της ανανεωμένης δομής και της καινοτόμα προσέγγισης που επέδειξε αυτή τη χρονιά. Υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα κινητοποίησης όλων για έναν ανταγωνιστικό κλάδο μέσω του μετασχηματισμού, της τεχνολογίας και των νέων τάσεων, παρουσιάζοντας δημιουργικές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο