Τα νέα των μελών μας

Manifest: Ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες

undefined

 

 

  1. Νέα συνεργασία της Manifestμε την BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.E.E.

Η Manifest καλωσορίζει την BAYER, μια παγκόσμιας κλάσης εταιρεία καινοτομίας με ιστορία πάνω από 150 χρόνια και με βασικές δραστηριότητες στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Η Bayer έχει αναπτύξει νέες δραστικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται σε καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.

Η Manifest παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Facility Management στις εγκαταστάσεις της Bayer σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την ενοποίηση περισσότερων από 20 προμηθευτών και εφαρμόζει την παρακολούθηση βασικών δεικτών ποιότητας που συνδέονται άμεσα με τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει είναι ο καθαρισμός, η απεντόμωση – μυοκτονία, συντήρηση πρασίνου εσωτερικού & εξωτερικού χώρου και η τεχνική συντήρηση Η/Μ εξοπλισμού.

undefined

 

  1. Νέα συνεργασία της Manifest με τη WELLA Hellas – Coty

Η Manifest καλωσορίζει τη WELLA, μια παγκόσμια εταιρεία ομορφιάς που βοηθάει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν την ομορφιά τους, μέσα από το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει τα καλλυντικά χρώματος, το χρώμα των μαλλιών λιανικής και το στυλ, την περιποίηση σώματος και το μαζικό άρωμα.

Η Manifest παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Facility Management σε τρεις εγκαταστάσεις της Wella σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την ενοποίηση περισσότερων από 10 προμηθευτών και συγκεκριμένα αναλαμβάνει τις υπηρεσίες υποδοχής, καθαρισμού, απεντόμωσης – μυοκτονίας, συντήρησης πρασίνου, τεχνικής συντήρησης συστημάτων ασφαλείας & Η/Μ εξοπλισμού, ασφαλείας και catering. Ειδοποιό διαφορά αποτελεί η παροχή εσωτερικού Facility Manager που λειτουργεί ως single-point of contact για τη Wella Hellas και ελέγχει, παρακολουθεί και συντονίζει τις εργασίες σε όλες τις εγκαταστάσεις.

 

undefined

 

  1. Η Manifest με ολοκαίνουργια ιστοσελίδα!

Η Manifest καλωσορίζει τη νέα δεκαετία με τον πιο δημιουργικό και δυναμικό τρόπο, εγκαινιάζοντας το νέο της website.

Με χαρά σας παροτρύνει να το επισκεφθείτε, στο link:

https://www.manifest.gr/

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο