Τα νέα των μελών μας

Lyttos Beach: 17ο Lyttos Beach ITF Pro Circuit 26/10 – 29/11/20

undefined 

Μετά από πολλές, επαναλαμβανόμενες και πετυχημένες διοργανώσεις, το αθλητικό κέντρο του Lyttos Beach, ξεκινάει το 17ο Lyttos Beach ITF Pro Circuit (διεθνές τουρνουά κατάταξης με έπαθλο 30.000$ κάθε εβδομάδα), το οποίο θα διαρκέσει 5 εβδομάδες, από 26 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου 2020. 

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο τουρνουά λαμβάνουν μέρος αθλητές επαγγελματίες με τρανταχτό παράδειγμα του παρελθόντος, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκαρη (Νο 5 και Νο 23 αντίστοιχα, της παγκόσμιας κατάταξης).

Το Lyttos Beach, εκτός των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων, λειτουργεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο για επαγγελματίες και χομπίστες, οργανωμένη ακαδημία τένις (Lyttos Beach Tennis Academy), και διαθέτει εκτός από το σύγχρονο κτίριο του αθλητικού κέντρου, 19 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα padel, θερμαινόμενες πισίνες 50 μέτρων ολυμπιακών προδιαγραφών και 25 μέτρων waterpolo, 3par γήπεδο golf, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 8Χ8 (FIFA 2), basketball, beach volley, beach tennis και bike center. 

Το Lyttos Beach, βρίσκεται πάνω σε μια όμορφη αμμώδη παραλία 350 μέτρων, όπου οι επισκέπτες του αφήνονται στην κορυφαία εξυπηρέτηση και στην απόλαυση μιας ξεχωριστής εμπειρίας, φιλοξενίας και περιποίησης, με πιστοποιήσεις από φορείς όπως ‘‘HACCP’’, ‘‘ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ’’. ‘‘GREEN KEY’’. ‘‘BIKE FRIENDLY’’ κτλ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο