Τα νέα των μελών μας

LTCnews: LTCnews mobile: Ο τουρισμός με ένα click τώρα και από το κινητό τηλέφωνο!

Την mobile έκδοσή του λανσάρει το δυναμικά ανερχόμενο ενημερωτικό portal για τον τουρισμό LTCnews (www.ltcnews.gr).

Από την Τρίτη 26 Ιουλίου 2011, οι αναγνώστες του portal μπορούν να ενημέρωνονται σε πραγματικό χρόνο για ό,τι συμβαίνει στον τουριστικό κλάδο και όχι μόνο, από το κινητό τους τηλέφωνο.

Η mobile έκδοση υποστηρίζει όλους τους τύπους κινητών τηλεφώνων όπως smart phones, i-phones, android,  blackberry και άλλα.

Η νέα υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο συνεχούς αναβάθμισης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του LTCnews για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών του (user’s experience) και για την πληρέστερη και έγκαιρη ενημέρωσή τους.

Το LTCnews παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ενημέρωσης για τον τουρισμό και την οικονομία, όπως επικαιρότητα, ρεπορτάζ, απόψεις, χρηματιστήριο καθώς και θέματα τουριστικού….lifestyle. Αποτελεί το πλέον ανερχόμενο τουριστικό ενημερωτικό portal που άλλαξε τα δεδομένα της κλαδικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο