Τα νέα των μελών μας

LTC: Η εβδομαδιαία τουριστική σας ενημέρωσή με ένα click!

Την αποστολή του εβδομαδιαίου newsletter ξεκινά σύντομα το LTCnews (www.ltcnews.gr), το δυναμικά ανερχόμενο ενημερωτικό portal για τον τουρισμό, με καθημερινή και συνεχή ροή ειδήσεων, άρθρων και απόψεων.

Το εβδομαδιαίο newsletter του LTCnews θα αποστέλλεται κάθε Παρασκευή και θα ενημερώνει για όλα τα κύρια γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε ενώ θα εμπλουτίζεται με ενδιαφέροντα άρθρα από τις εβδομαδιαίες στήλες του. 

Η εγγραφή στο newsletter γίνεται εύκολα, συμπληρώνοντας τη φόρμα στην αρχική σελίδα του LTCnews (www.ltcnews.gr).

Το LTC news, είναι η νέα επιχειρηματική μονάδα της Leading Tourism Cluster, που δημιουργήθηκε με στόχο την άμεση, αντικειμενική, αξιόπιστη και εποικοδομητική καθημερινή ενημέρωση.  Όραμα η συμβολή στην προαγωγή της τουριστικής παιδείας και την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Το LTC news παρέχει καθημερινή ενημέρωση με νέα από την Ελληνική και παγκόσμια τουριστική βιομηχανία  καθώς επίσης και με ειδήσεις από τους τομείς του πολιτισμού, της τεχνολογίας, της πολιτικής και οικονομίας.

•  Από Δευτέρα έως Παρασκευή, καταγράφει τον παλμό των γεγονότων ενώ διανθίζεται με αναλύσεις, άρθρα και συνεντεύξεις.

•  Το Σαββατοκύριακο, το portal ταξιδεύει τους αναγνώστες του σε προορισμούς διακοπών, ενημερώνει για πολιτιστικές εκδηλώσεις, για τουριστικές τάσεις και θέματα magazino που εστιάζουν στην κοινωνική διάσταση του τουριστικού φαινομένου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο