Τα νέα των μελών μας

Λίμνη Βουλιαγμένης: Αναστολή λειτουργίας Λίμνης Βουλιαγμένη

 

undefined

Αγαπητοί συνεργάτες,

Υποδεχόμενοι με θετική ματιά τη δυναμική αλλαγή της αγοράς και θέτοντας συνεχώς νέους στόχους για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών μας, η «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης Τ.Ε. Α.Ε.» ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας της Λίμνης Βουλιαγμένη από την 8η Νοεμβρίου 2021, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα ανάπλασης του χώρου και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων.

Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

undefined

 

Θα χαρούμε να υποδεχτούμε ξανά τους επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια της εαρινής και θερινής λειτουργίας της Λίμνης Βουλιαγμένη.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης λειτουργίας, συνιστούμε να συμβουλεύεστε το site www.lakevouliagmeni.gr.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να στέλνετε email στο info@vouliagmenilake.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο