Τα νέα των μελών μας

Liknoss: Συνεργασία της Liknoss με την TUI για την παροχή δραστηριοτήτων και εκδρομών

 

undefined    undefined

Η Liknoss, η ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας στις online κρατήσεις, επιλέγει την TUI, τον κορυφαίο τουριστικό όμιλο στον κόσμο, ως Tours & Activities partner σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στη νέα συνεργασία, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της Liknoss θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 55.000 προσεκτικά επιλεγμένες «εμπειρίες», σε πάνω από 100 χώρες. 

Η συμφωνία με την TUI στοχεύει στη δημιουργία επιπλέον αξίας σε μια πολύ δυναμική και ανταγωνιστική αγορά. Δρώντας συμπληρωματικά στη διαχείριση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, η πλατφόρμα της TUI δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της Liknoss να ενισχύσουν την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι οι περιηγήσεις σε αξιοθέατα, παραστάσεις, γαστρονομικές απολαύσεις και εκδρομές και ταυτόχρονα να προσθέσουν μια ακόμη πηγή εσόδων στις επιχειρήσεις τους. Μερικά μόνο από τα οφέλη των παρεχόμενων υπηρεσιών της νέας συνεργασίας είναι η ασφαλή και εύκολη διαδικασία κράτησης, η άμεση επιβεβαίωση και αποστολή αποδεικτικών ψηφιακών εισιτηρίων και vouchers, οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και η υποστήριξη από την ομάδα της TUI, 365 ημέρες το χρόνο. 

«Με την επανεκκίνηση του τουρισμού να πλησιάζει, η συμφωνία μας με την ΤUI αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Liknoss να παρέχουμε στους συνεργάτες μας παγκόσμιας κλάσης ταξιδιωτικές υπηρεσίες στη διεθνή online αγορά» δήλωσε ο Μιχάλης Μαυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Liknoss, για να συμπληρώσει «Η ψηφιακή πλατφόρμα της TUI διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προσεκτικά επιλεγμένων δραστηριοτήτων και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους συνεργάτες μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την TUI, τον κορυφαίο τουριστικό Όμιλο, για να προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.»

Η νέα συνεργασία με την TUI αποτελεί την πρώτη ενσωμάτωση ταξιδιωτικών ψηφιακών υπηρεσιών τρίτων παρόχων στην πλατφόρμα της Liknoss και το πρώτο βήμα στην ψηφιακή στρατηγική της εταιρείας για να προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών τεχνολογικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και τη δυνατότητα να διαθέτουν στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού. 

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Liknoss, μια εταιρεία η οποία όπως και η TUI αναγνωρίζει πως οι ψηφιακές λύσεις ενισχύουν την δραστηριότητα και προσφέρουν αξία στους πελάτες του τουριστικού κλάδου» σημείωσε ο Nishank Gopalkrishnan, Chief Business Officer της TUI Musement, που αποτελεί τον πυλώνα Tours & Activities του TUI Group, για να συμπληρώσει «Αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα μιας Τravel Τech εταιρείας που εμπιστεύεται τις ψηφιακές μας λύσεις και αναγνωρίζει το χαρτοφυλάκιο των ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρουμε – μια πραγματική απόδειξη για την εξειδίκευση και τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας.»

Ένα ευρύ φάσμα εκδρομών, δραστηριοτήτων και εισιτηρίων είναι διαθέσιμο στους συνεργάτες της Liknoss. Από ιστορικά walking tours στην Αθήνα και νυχτερινές επισκέψεις στην Ακρόπολη, έως κρουαζιέρες για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και σαφάρι 4Χ4 στη Μύκονο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο