Τα νέα των μελών μας

LG: Τριπλή βράβευση για την LG στα Greek Hospitality Awards 2019

undefined

 

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG), απέσπασε για 3η συνεχόμενη χρονιάπολλαπλέςδιακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2019, έναν θεσμό που έχει ως στόχο να αναδείξει τις επιχειρήσεις της χώρας που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, η κάθε μία στο τομέα της. Για την φετινή χρονιά η εταιρεία έλαβε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ‘Best Hotel Sustainable Provider’ και δύο ασημένια βραβεία για τις κατηγορίες ‘Βest Greek Hotel Technology Innovation’ και ‘Best Hotel Supplier’. 

Ανάμεσα σε πληθώρα τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίες αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό, η LG διακρίθηκε για την νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG OLED Pro: Centric Direct EU961H, αλλά και συνολικά για την τεχνολογική υπεροχή, το υψηλό επίπεδο των ξενοδοχειακών προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία φιλοξενίας. 

undefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, στο πλαίσιο της εκδήλωσης δήλωσε: «Οι σημερινές μας βραβεύσεις είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας να συμβάλλουμε με τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προϊοντικές λύσεις και υπηρεσίες μας στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πλήθος συνεργασιών με εγχώριες τουριστικές μονάδες έχουμε αποδείξει πως κατανοούμε τις ανάγκες τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα». 

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες, από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο, και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

 

Τα Βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο