Τα νέα των μελών μας

LG: To παρών έδωσε η LG στη φετινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

 

undefined

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε και φέτος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η LG αποτέλεσε Technology Partner της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ παρέχοντας πλήθος καινοτόμων προϊόντων που στόχο είχαν να αναβαθμίσουν την εμπειρία των συμμετεχόντων και να συμβάλλουν στη μείωση χρήσης χαρτιού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ο ιστορικός χώρος του Ζαππείου, διαμορφώθηκε με την χρήση ενός LED Video Wall αποτελούμενο από 4 monitors διαστάσεων 55 ιντσών, τρεις LED τηλεοράσεις 75, 65 και 60 ιντσών. Mέσω των υψηλής ευκρίνειας οθονών, όλοι οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα την εκδήλωση, τηρώντας παράλληλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, η εταιρεία παρείχε ένα monitor 49 ιντσών και ένα monitor Ultra Stretch διάστασης 86 ιντσών.

undefined

Ταυτόχρονα η LG, ως technology partner, διέθεσε κλειστό κύκλωμα με RF Modulator, splitter και ενισχυτές σήματος, παρέχοντας, επίσης, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση του εξοπλισμού, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για τη διαχείριση όλων των υπηρεσιών.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε για ακόμη μια χρονιά ως Technology Partner στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ που αποτελεί το θεσμικό γεγονός της χρονιάς στον τομέα του τουρισμού. Μετά από μια ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά, είναι αναγκαίο για όλους μας να κοιτάξουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα στον τουρισμό και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, δημιουργώντας κάθε φορά μια αξέχαστη εμπειρία».

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr  

τηλ: 21 7777 8574 

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο