Τα νέα των μελών μας

LG: Το Factory Outlet επιλέγει για ακόμη μία φορά συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού της LG

undefined

 

Τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG Electronics (LG), επέλεξε το Factory Outlet, το μεγαλύτερο Ελληνικό πολυκατάστημα Outlet στην ελληνική αγορά, για να καλύψει τις ανάγκες σε ψύξη και θέρμανση του καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή του Ν. Φαλήρου. 

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την υψηλή αξιοπιστία και την ευελιξία των συστημάτων της LG σε επίπεδο εγκατάστασης, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης LG από το Factory Outlet για ένα από τα δύο καταστήματα της εταιρείας. 

Αναλυτικότερα, η LG ανέλαβε την προμήθεια και την εγκατάσταση των πιστοποιημένων κατά Eurovent ενεργειακά αποδοτικών πολυδιαιρούμενων συστημάτων κλιματισμού VRFLG Multi V. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν συστήματα εξωτερικών μονάδων VRF Multi V με συνολική ψυκτική ισχύ 650 KW, 29 εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου αεραγωγών υψηλής στατικής πίεσηςκαθώς και ένα κεντρικό χειριστήριο με οθόνη αφής AC SMART το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου έως 128 εσωτερικών μονάδων.

 undefined

Οι λύσεις ψύξης και θέρμανσης της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια πληθώρα διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, αλλά και εμπορικά καταστήματα συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό. Παράλληλα, λόγω της αυξημένης αντοχής τους, ελαχιστοποιούνται τα κόστη συντήρησης και οι δαπάνες για επισκευές ή αντικατάσταση. 

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το FactoryOutlet. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποδεικνύει την εξαιρετική τεχνογνωσία, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα προϊόντα και τις λύσεις της LG. Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους εταιρικούς πελάτες-συνεργάτες μας όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο πριν όσο και και μετά την πώληση, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου και επιχείρησης». 

undefined

Ο κ. Παντελής Φραντζής, Technical Director, Folli Follie Group, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνολική συνεργασία μας με την LG Electronics, καθώς διαθέτει μοναδικό χαρτοφυλάκιο λύσεων και ολοκληρωμένο πακέτο pre-sales υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας τόσο το ρόλο του απευθείας προμηθευτή προϊόντων και λύσεων (hardware & software) όσο και το ρόλο του συμβούλου για την παροχή tailor made υπηρεσιών, εργαλείων και λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες της εταιρείας μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο