Τα νέα των μελών μας

LG: Το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions συμμετέχει στη διαδικτυακή έκθεση ISH DIGITAL 2021 με ένα εντυπωσιακό 3D Virtual Booth

 

undefined

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), ηγέτης στον κλάδο του επαγγελματικού κλιματισμού στην Ευρώπη, θα συμμετέχει στην κορυφαία παγκόσμια έκθεση ISH Digital 2021, που θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από τις 22 έως τις 26 Μαρτίου 2021, παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού. Επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι η ανάδειξη του σύγχρονου και καινοτόμου σχεδιασμού των προϊόντων για βιώσιμη τεχνολογία HVAC και έξυπνα οικιακά συστήματα.

Η LG διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό, ανταποκρίνεται στο εύρος διαφορετικών αναγκών για τις επιχειρήσεις αλλά και τις κατοικίες, συμβάλλοντας στη σωστή διατήρηση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τις χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την εμφάνιση του COVID-19, έχουν συσταθεί διάφορες προσαρμογές στα συστήματα HVAC, που κυμαίνονται από ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα με ψυκτικό μέσο R32 και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που δημιουργούν, αποθηκεύουν και χρησιμοποιούν ενέργεια με αποτελεσματικό τρόπο. Η LG στο virtual booth της στην ISH, θα παρουσιάσει την πιο πρόσφατη σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού THERMA V, το Smart Home Energy Package, τη σειρά Multi V, καθώς και αποκλειστικά νέα προϊόντα. 

Εκτός από την πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών για τη βιομηχανία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, επίσης, να βιώσουν μια μοναδική προσωποποιημένη συμβουλευτική υπηρεσία, καθώς θα λάβουν μια πρόταση λύσης HVAC απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, με τη βοήθεια των ειδικών του LG Air Solution Lab. Οι συμμετέχοντες χρειάζεται απλώς να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το επόμενο κατασκευαστικό τους έργο, ώστε να λάβουν την σχετική πρόταση. 

Για να μάθετε περισσότερα για τα πολλαπλά οφέλη των αντλιών θερμότητας, αλλά και για τον τρόπο που μπορεί η επιχείρησή σας να επωφεληθεί και να αξιοποιήσει μεγάλες ευκαιρίες, συντονιστείτε στsession ‘Meet the Experts’ της LG με θέμα «Το εισιτήριό σας για το μέλλον: Αντλίες θερμότητας, το επόμενο μεγάλο βήμα» με ομιλητές τον Thomas Nowak της EHPA και τον Andreas Gelbke της LG Air Solution. Επιπλέον, στο Virtual Booth της LG θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ομιλίες και άλλων ειδικών της εταιρείας και να ενημερωθείτε για τον ενεργειακό μετασχηματισμό. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας στην ακόλουθη διεύθυνση:https://lgairsolution.reydar.com/.   

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business. 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr  

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.