Τα νέα των μελών μας

LG: Τα υπερσύγχρονα LG Robots έρχονται για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών και των πελατών τους

 

undefined

Με ηγετική θέση στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της ρομποτικής, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσίασε στις αρχές του έτους στην CES 2021, την οικογένεια των CLOi ρομπότ και συγκεκριμένα το ServeBot, το GuideBot, το UV-C Robot, το ChefBot και το BaristaBot. Τα υψηλής τεχνολογίας ρομπότ δημιουργήθηκαν με στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα και της υγείας, της εστίασης και κατ’ επέκταση τους καταναλωτές.

LG CLOi ServeBot

Η λειτουργία του LG CLOi ServeBot είναι η διανομή αγαθών μέσα σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και εστιατόρια. Μπορεί να μεταφέρει φάρμακα από τον έναν όροφο του νοσοκομείου στον άλλο, είτε να μεταφέρει τα πιάτα του σεφ από την κουζίνα στο τραπέζι του πελάτη ενός εστιατορίου, εκτελώντας γρήγορα και αποτελεσματικά τη δουλειά. 

undefined

LG CLOi GuideBot

Από την άλλη πλευρά, το LG CLOi Guide Bot σχεδιάστηκε ως γραφείο πληροφοριών για μέρη όπως είναι τα αεροδρόμια, τα εμπορικά κέντρα και οι εκθεσιακοί χώροι. Αυτό το εξυπηρετικό ρομπότ που διαθέτει μια υπερσύγχρονη οθόνη αφής, μπορεί να ενημερώσει τον κόσμο και να βοηθήσει τον κάθε πελάτη να πάει εκεί ακριβώς που θέλει.

undefined

LG CLOi UVCRobot

Το LG CLOi UV (ultra violet C) ρομπότ ύψους 1,6 μέτρου, ήταν αυτό που ‘έκλεψε’ τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2021. Διαθέτοντας την ικανότητα να κινείται εύκολα γύρω από τραπέζια, καρέκλες και άλλα έπιπλα, το συγκεκριμένο ρομπότ χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία C (UVC) για την αποστείρωση επιφανειών και περιοχών κοινής και συχνής χρήσης. Η LG σκοπεύει να διαθέσει το CLOi UV ρομπότ σε συνεργάτες από τον κλάδο του Τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

undefined

LG CLOi BaristaBot και ChefBot 

Το LG CLOi BaristaBot χρησιμοποιείται ήδη σε επιλεγμένα καφέ της Σεούλ, στη Νότια Κορέα–κάτι που έχει αποδειχθεί φοβερά χρήσιμο αυτή την εποχή που η κοινωνική απόσταση είναι υποχρεωτική. Σχεδιασμένο με την ικανότητα να φτιάχνει πάντα τον καλύτερο και πιο γευστικό καφέ, αυτό το ρομπότ-μπαρίστα χρησιμοποιεί το ανεξάντλητο database του για τα είδη του καφέ, τη θερμοκρασία του νερού και την ώρα που απαιτείται για την παρασκευή του.  Από την άλλη πλευρά, το LG CLOi Chef Bot μπορεί να ετοιμάσει νόστιμα πιάτα με βάση τα noodles για τους πελάτες εστιατορίων.  

Από τον κλάδο του Τουρισμού μέχρι και την υγειονομική περίθαλψη, η LG αποδεικνύει με επιτυχία ότι η οικογένεια των CLOi ρομπότ έχει στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας. 

undefined

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

ΒασιλικήΣχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e-mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο