Τα νέα των μελών μας

LG: Συμβουλές από την LG για αποδοτική χρήση των οικιακών κλιματιστικών και την προστασία από τον COVID-19

 

undefined

Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού, οι οποίες είναι ιδανικές για την ψύξη και θέρμανση οποιουδήποτε χώρου. Iδιαίτερα την χειμερινή περίοδο, η χρήση των κλιματιστικών είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί ζεστός κάθε χώρος έχοντας παράλληλα χαμηλό ενεργειακό κόστος.

Όσο η βιομηχανία HVAC υιοθετεί και εξελίσσει μεθόδους και πρακτικές για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά σε κάθε χώρο. Παρακάτω, η LG παρουσιάζει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση των κλιματιστικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 [1]:

– Σε όσες περιπτώσεις είναι εφικτό, καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση κλιματιστικού σε εγκαταστάσεις με ασθενείς COVID-19. Ο εκάστοτε χώρος, θα πρέπει να απολυμαίνεται σχολαστικά και να γίνεται πάντα χρήση μάσκας μέσα σε αυτόν.

– Αποφύγετε να βρίσκεστε σε άμεση επαφή με την ροή αέρα του κλιματιστικού. Επιπλέον, μπορείτε να χαμηλώσετε τη δύναμη με την οποία εξέρχεται ο αέρας από το κλιματιστικό, ώστε να μειωθεί η διασπορά επιβλαβών αεροσωματιδίων.

– Αερίστε συχνά τον χώρο για να αποφύγετε την ανακύκλωση του αέρα. Ανοίξτε τα παράθυρα ή εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε  τον εξαερισμό, αν είναι διαθέσιμος, για να μεταφερθεί φρέσκος εξωτερικός αέρας.

– Καθαρίστε ή αντικαταστήστε τακτικά τα φίλτρα του κλιματιστικού, φροντίζοντας πάντα να γίνεται με χρήση γαντιών και μάσκας. Η αλλαγή των φίλτρων συμβάλει σημαντικά τόσο στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του κλιματιστικού, όσο και στον καθαρό αέρα. Φυσικά, δε θα πρέπει ποτέ να παραλείπεται το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών μετά το τέλος της διαδικασίας.

– Επιλέξτε το κατάλληλο κλιματιστικό που έχει την απόδοση που χρειάζεται ο χώρος σας στη δυσμενέστερη συνθήκη (δηλαδή τη χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία). Χάρη στην τεχνολογία Inverter και σε ειδικές λειτουργίες, όπως ο Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας, η μονάδα θα προσαρμόζει την απόδοσή της (και την κατανάλωσή της αντίστοιχα) στις υπόλοιπες θερμοκρασίες. 

undefined

Τα μοντέλα οικιακών κλιματιστικών της LG αποτελούνται από τις σειρές Art Cool και Dual CoolΌλα τα μοντέλα των παραπάνω σειρών εγγυώνται εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού ενώ μέσω της λειτουργίας ‘Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας’ (Active Energy Control), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα επίπεδα απόδοσης για περαιτέρω εξοικονόμηση. Επιπλέον, τα κλιματιστικά της σειράς Dual Cool με Air Purification, διαθέτουν ένα σύστημα καθαρισμού 2-σε-1, το οποίο μπορεί να φιλτράρει τον αέρα από μικροσκοπική σκόνη, μικρόβια και ρύπους μεγέθους PM 1.0. Επίσης, διαθέτουν 10ετή εγγύηση του συμπιεστή και πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’ σύμφωνα με την οποία πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. 

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com 

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών, τις λύσεις για το έξυπνο σπίτι και για τον έλεγχο ποιότητας αέρα με επαναστατικά προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής και δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς τον χρήστη οικιακά προϊόντα και λύσεις για καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες.Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, αποτελεσματική λειτουργία αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr. 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr  

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Μαρίνα Λυμπέρη

Marketing Executive & Corporate Communications

e- mail: marina.limperi@lge.com

τηλ: 210 48 00 528

 

[1] Η LG δεν υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένες συμβουλές είναι απολύτως αποτελεσματικές ενάντια στη διασπορά του COVID-19 ή οποιουδήποτε άλλου ιού. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο