Τα νέα των μελών μας

LG: Σεμινάρια για πρωτοποριακές λύσεις αντλιών θερμότητας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα από την LG Electronics

undefined

 

H LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών, πραγματοποιεί σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα, σχετικά με τις αντλίες θερμότητας LG Therma V καθώς και τη νέα αντλία θερμότητας LG Therma V Monobloc με ψυκτικό υγρό R32 που εξασφαλίζει παραγωγή νερού έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, η LG ενημερώνει τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μονάδων, τους τρόπους σύνδεσης, τις ρυθμίσεις και τα λογισμικά υπολογισμού και παραμετροποίησης (LATS Therma V / LG Heating Configurator). 

undefined

Τα σεμινάρια έχουν ήδη παρακολουθήσει παραπάνω από 350 επαγγελματίες, ανάμεσά τους Εγκαταστάτες, Μελετητές Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικοί εξουσιοδοτημένων Service της LG, Εμπορικοί Συνεργάτες και Στελέχη Πωλήσεων. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στα τεχνικά σεμινάρια στην Αθήνα έχουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση στα προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στο showroom της LG στην Αθήνα, ενώ έχουν την δυνατότητα να λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης

undefined

Η LG αποτελεί με συνέπεια έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ενημερώνοντας διαρκώς το εκτενές δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται με την απαραίτητη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2018. Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον μπορείτε να απευθυνθείτε στο b2b.hellas@lge.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο