Τα νέα των μελών μας

LG: Προηγμένες digital signage λύσεις από την LG στο χώρο εστίασης Misafir

undefinedundefined

 

Ο χώρος εστίασης Misafir επέλεξε το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) και την εταιρεία ψηφιακής σήμανσης Digital Arc, για την προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμων retail λύσεων digital signage. Στο Πολίτικο εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, τοποθετήθηκαν προηγμένες digital signage εφαρμογές που αναβαθμίζουν την εμπειρία επισκεπτών.

undefined

 

Πιο συγκεκριμένα, η διεύθυνση του εστιατορίου επέλεξε για την προβολή του μενού του εστιατορίου την μοναδική 86’’ Ultra Stretch WebOS Digital Signage οθόνη σε κάθετη διάταξη για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το portfolio των stretch επαγγελματικών προϊόντων Digital Signage της LG διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ιδιαίτερο σχεδιασμό και ανάλυση. Συγκεκριμένα, η 86’’ LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86BH7C προσφέρει εντυπωσιακή απεικόνιση χρωμάτων, καθώς διαθέτει ανάλυση 4K και IPS Panel, καθιστώντας την ιδανική λύση για σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, αλλά και τράπεζες.

 undefined

Επίσης, επιλέχθηκε το Transparent Cooler 49WEC, το Επαγγελματικό Ψυγείο της LG με ενσωματωμένη transparent οθόνη 49’’. Η συγκεκριμένη λύση, χάρη στην τεχνολογία Μ+ Panel, διαθέτει τη βέλτιστη λειτουργία transparent της αγοράς και προβάλει εικόνες με έως και 50% υψηλότερη φωτεινότητα και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 33%. Επιπλέον, χάρη στην υβριδική λειτουργία (Hybrid Mode) όταν oχρήστης πλησιάζει το ψυγείο αυξάνεται το transparencyτης οθόνης με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ορατότητα του φυσικού προϊόντος που βρίσκεται εντός του ψυγείου προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας στο χρήστη. 

undefined

Ο κ. Σάββας Αντζεμιάν δήλωσε σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμων προϊόντων ψηφιακής σήμανσης υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG αποδεικνύεται βέλτιστη για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Ακόμη και οι καθημερινοί μας πελάτες που γνωρίζουν το μενού μας, χρειάζονται την εικόνα που θα τους ‘δημιουργήσει’ την όρεξη να παραγγείλουν». 

Με ηγετική θέση και στον κλάδο της εστίασης, οι συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχεται σε επιχειρήσεις κάθε κλάδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο