Τα νέα των μελών μας

LG: Πολλαπλές λύσεις ψύξης και θέρμανσης με το σύστημα Multi Split της LG

 

undefined

Είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για την επιχείρηση, οι λύσεις LG Multi Split του τμήματος LG Business Solutions της LG Electronics (LG), επιτρέπουν τον αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος σε οποιοδήποτε χώρο προσφέροντας λειτουργικότητα, ευελιξία και εξαιρετική απόδοση.

Το επαναστατικό LG Multi Split μπορεί να προσφέρει ψύξη ή θέρμανση μέσω πολλαπλών εσωτερικών μονάδων με τη χρήση μόνο μίας εξωτερικής μονάδας. Έτσι, το Multi Split μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε κτιρίου ανάλογα με τη δομή του και ανάλογα με τον τύπο της εξωτερικής μονάδας μπορούν να συνδεθούν έως 5 εσωτερικές μονάδες (τύπος απευθείας σύνδεσης) ή έως 9 εσωτερικές μονάδες (με χρήση κουτιών διανομής). 

Η LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων που είναι κομψές και εξοικονομούν χώρο στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή ενός γραφείου. Είτε πρόκειται για επιτοίχιες εσωτερικές μονάδες, είτε για μονάδες για σύνδεση αεραγωγών, ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την άψογη ενσωμάτωσή τους σε οποιοδήποτε κτίριο. Η συμπαγής εξωτερική μονάδα είναι 546 mm μικρότερη και 23% ελαφρύτερη, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης πολύ πιο εύκολη και ευέλικτη. ­ 

undefined

Επιπλέον, το σύστημα Multi Split της LG ξεχωρίζει για τον αξιόπιστο συμπιεστή R1 νέας τεχνολογίας που συνδυάζει υψηλή απόδοση, χαμηλά επίπεδα ήχου και απλή δομή περιστροφικού συμπιεστή. Ο ειδικός σχεδιασμός του, εξασφαλίζει εξαιρετικά σταθερή λειτουργία ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φορτίου και ενισχύει περαιτέρω την αποδοτικότητα λειτουργίας. Επιπρόσθετα, η κατασκευή βελτιώνει την ανθεκτικότητα του ίδιου του συμπιεστή, ενώ η ενισχυμένη επίστρωση Black Fin με υψηλή αντοχή στη διάβρωση επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του Multi Split. Οι υψηλές τιμές των συντελεστών απόδοσης SEER και SCOP για το Multi Split επιβεβαιώνουν την εξαιρετική απόδοση που προσφέρει ο συμπιεστής R1. Ακόμη, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας ο χρόνος ψύξης μειώνεται κατά 33% και ο χρόνος θέρμανσης κατά 45% ενώ οι ενσωματωμένοι αισθητήρες PM1.0 προσφέρουν βελτιωμένο καθαρισμό αέρα για ένα πιο υγιές και άνετο περιβάλλον. 

Η εύκολη συνδεσιμότητα που παρέχει το σύστημα Multi Split δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω Wi-Fi στο LG ThinQ, ώστε να ελέγχουν και να παρακολουθούν το σύστημά τους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Επιπλέον, μέσω του λογισμικού LGMV οι μηχανικοί και οι εγκαταστάτες μπορούν να παρακολουθούν και να διαγνώσουν τυχόν προβλήματα με το σύστημα παρακολούθησης κύκλου και την έξυπνη αντιμετώπιση προβλημάτων που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. 

undefined

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρίατης εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr

τηλ: 210 66 60 857 

 

LG Electronics Hellas

Μαρίνα Λυμπέρη

Marketing Executive & Corporate Communications

e- mail: marina.limperi@lge.com

τηλ: 210 48 00 528 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο