Τα νέα των μελών μας

LG: Oι προτάσεις της LG για τους χώρους των ξενοδοχείων στην ISE 2024

 

Η LG Electronics παρουσίασε προηγμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2024 στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα για τους χώρους των ξενοδοχείων, η  LG προτείνει την 118’’ οθόνη τεχνολογίας Micro LED  LG MAGNIT για αποκλειστικές κινηματογραφικές εμπειρίες και τις λύσεις UHD 49΄΄, 55΄΄ και 65΄΄ με νέα περιθώρια πλαισιών εικόνας, εμπνευσμένα από εικαστική γκαλερί σε τρία κομψά χρώματα. Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια σε ευρεία γωνία θέασης, η τεχνολογία micro LED της LG έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές για την εξάπλωση της φλόγας στην επιφάνεια και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα.

Επίσης, με το Apple AirPlay, οι επισκέπτες μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο ή να παρακολουθήσουν προγράμματα από αγαπημένες εφαρμογές στις τηλεοράσεις LG Hotel, απευθείας από την Apple συσκευή τους, σαρώνοντας απλώς έναν QR κωδικό.

Δείτε εδώ τις προτάσεις της LG για Luxury Suites.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο