Τα νέα των μελών μας

LG: Οι λύσεις οικιακού κλιματισμού της LG συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ‘συνδεδεμένου’ σπιτιού

 

undefined

 

Η LG Electronics (LG) προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού, σχεδιασμένες ειδικά για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας και ενός βιώσιμου ‘συνδεδεμένου’ σπιτιού. Ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και συμβαδίζοντας με τις τελευταίες οικολογικές τάσεις, τα πιο πρόσφατα κλιματιστικά της εταιρείας ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, το μοναδικό design και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, προσφέροντας απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα.

Για να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση της ενέργειας, που έχει σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον, οι λύσεις κλιματισμού της LG περιλαμβάνουν καινοτόμες λειτουργίες για την παρακολούθησή της. Επίσης, ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς χρησιμοποιώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο ως οικολογικό προϊόν, ψυκτικό μέσο R32.

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL Gallery χάρη στην τεχνολογία παροχής αέρα προς τρεις κατευθύνσεις, προσφέρουν μοναδική αίσθηση δροσιάς και εναρμονίζονται απόλυτα με το εκάστοτε περιβάλλον. Ο εξαιρετικά καλαίσθητος και minimal σχεδιασμός τους τα καθιστά έργα τέχνης, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να προβάλλουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες και εικόνες στο ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιό τους, συμπληρώνοντας άψογα κάθε διακόσμηση.

undefined

Παράλληλα, η προηγμένη σειρά DUALCOOL της LG συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και την ισχυρή απόδοση, επιτυγχάνοντας έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα. Τα DUALCOOL λειτουργούν σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, χάρη στα μοναδικά καμπύλα πτερύγια και την τεχνολογία μοτέρ BLDC της LG.

Επιπλέον, διαθέτοντας τον DUAL Inverter συμπιεστή με 10 χρόνια εγγύηση επιτυγχάνουν γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη, έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα. Δεδομένου ότι η ψύξη ενός σπιτιού μπορεί να έχει υψηλό κόστος, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η LG διαθέτει το Active Energy Control, όπου με το πάτημα ενός κουμπιού στο χειριστήριο, μπορεί κανείς να ελέγχει την ενέργεια που καταναλώνει, ρυθμίζοντάς την σε τέσσερα επίπεδα (100%, 80%, 60%, 40%).  

Κάθε μοντέλο είναι, επίσης, συμβατό με την εφαρμογή LG ThinQ, με την οποία οι χρήστες, μέσα από έναν συνδυασμό αναλυτικών στοιχείων και δεδομένων, μπορούν να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους ρυθμίσεις και να ελέγχουν την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω smartphone.  

  • Smart Diagnosis: Με τη λειτουργία Smart Diagnosis μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το κλιματιστικό από το smartphone σας, να ελέγξετε εύκολα και γρήγορα τις ρυθμίσεις του, καθώς και πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας
  • Ενσωματωμένος έλεγχος οικιακών συσκευών: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant
  • Έλεγχος & παρακολούθηση: Παραμείνετε ενημερωμένοι για πιθανές ανάγκες συντήρησης και παρακολουθήστε την κατανάλωση ενέργειας

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κλιματιστικά της LG, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα: https://www.lg.com/gr/klimatistika

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών, τις λύσεις για το έξυπνο σπίτι και για τον έλεγχο ποιότητας αέρα με επαναστατικά προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής και δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς τον χρήστη οικιακά προϊόντα και λύσεις για καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες.Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, αποτελεσματική λειτουργία αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

ΒασιλικήΣχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr  

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο