Τα νέα των μελών μας

LG: Οι LG HVAC λύσεις λαμβάνουν διεθνείς πιστοποιήσεις για την εξασφάλιση καθαρού αέρα σε εσωτερικούς χώρους

 

undefined

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού του τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) έχουν αναγνωριστεί από διεθνείς οργανισμούς για την εξασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας σε εσωτερικούς χώρους. Ειδικότερα, η μονάδα LG Dual Vane Cassette έχει λάβει πιστοποιήσεις από την Intertek, την TÜV Rheinland και την Underwriters Laboratories (UL) για την παροχή καθαρού αέρα.

Η μονάδα Dual Vane Cassette είναι η πρώτη λύση παγκοσμίως που έλαβε την πιστοποίηση GREENGUARD Gold από την (UL) για τις χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Επιπλέον, η αναγνώρισή της από την Intertek αφορά τη μείωση της παρουσίας επιβλαβών σωματιδίων σε εσωτερικά περιβάλλοντα [1] και την καθαρή ατμόσφαιρα που εξασφαλίζεται χάρη στην τεχνολογία LG Plasmaster ™ Ionizer+ που εκπέμπει πάνω από 3 εκατομμύρια συστάδες ιόντων για να συγκεντρώσει και να απομακρύνει αλλεργιογόνα και βακτήρια. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποτελεί την ιδανική επιλογή για χρήση σε σχολεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, όπου η ποιότητα του αέρα είναι ύψιστης προτεραιότητας.

undefined

Παράλληλα, το σύστημα καθαρισμού αέρα 5 βημάτων της LG έχει αναγνωριστεί από την TÜV Rheinland και το British Allergy Foundation, για την εξαιρετικά αποτελεσματική απομάκρυνση των σωματιδίων λεπτής σκόνης, των αλλεργιογόνων και των επιβλαβών βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του Χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου από τον αέρα [2].

Η κασέτα ψευδοροφής Dual Vane της LG είναι ένα αποτελεσματικό και ευέλικτο προϊόν κλιματισμού, που διαθέτει δύο πτερύγια που βοηθούν στην παροχή ισχυρής ροής αέρα για ευρεία, ομοιόμορφη κάλυψη. Με έξι διαφορετικούς τρόπους, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την κατεύθυνση και τη δύναμη της ροής του αέρα σε οποιοδήποτε χώρο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

undefined

«Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν τη σημασία που δίνει η LG στην διασφάλιση της ευημερίας των πελατών της», δήλωσε ο James Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής της LG Air So-lution Business. «Οι λύσεις HVAC διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, ώστε τα εσωτερικά περιβάλλοντα να είναι πιο άνετα και ασφαλέστερα για τους ανθρώπους. Η LG θα συνεχίσει να παρέχει λύσεις που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για υγιή λειτουργία και αποτελεσματική απόδοση».

undefined

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.linkedin.com/company/lg-electronics-hellas-business-solutions/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpoint.gr

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500

 

[1] Πιστοποιημένο από την Intertek για την απομάκρυνση περισσότερων από 99,9% των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των Escherichia coli KCCM 11234, Staphylococcus aureus KCCM 40050 και Pseudomonas aeruginosa KCCM 11321.

[2] Πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland για την απομάκρυνση του 99,9% των σωματιδίων εξαιρετικά λεπτής σκόνης μεγέθους 50 nm σε έως 35 λεπτά και το 99,9% της εξαιρετικά λεπτής σκόνης 100 nm σε έως 41 λεπτά. Επίσης, πιστοποιημένο για μείωση έως και 99,9% των βακτηρίων του επιδερμικού σταφυλόκοκκου σε 60 λεπτά και έως και 99,4% του ιού Phi-X174 σε 30 λεπτά. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε θάλαμο 60 μέτρων. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο