Τα νέα των μελών μας

LG: LG digital signage στα καταστήματα ρούχων της Funky Buddha

undefined

 

Η εταιρεία ρούχων Funky Buddha επέλεξε το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) και την εταιρεία οπτικοακουστικών Mood Media Hellas, για την προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμων retail λύσεων digital signage σε 25 καταστήματά της. Η γνωστή ελληνική εταιρεία ρούχων επέλεξε τις digitalsignage εφαρμογές της LG για την αναβάθμιση της εμπειρίας αγορών των καταναλωτών καθώς και την προσέλκυσή τους, χάρη στα ζωντανά χρώματα και την εξαιρετική ανάλυση των οθονών όπου προβάλλονται οι σειρές ρούχων της. 

Συγκεκριμένα, στις εισόδους των καταστημάτων τοποθετήθηκαν videowalls συνολικού ύψους 2 μέτρων σε κατακόρυφη διάταξη 2x1 αποτελούμενα από υψηλής φωτεινότητας (700nits) οθόνες 42 ιντσών της σειράς LG SH7DB, για την προβολή των μοντέλων με ρούχα της εταιρείας σε πραγματικό μέγεθος. Οι LGvideowall επαγγελματικές οθόνες διαθέτουντη μικρότερη διαθέσιμη στην αγορά διάσταση πλαισίου (bezel) με μέγεθος μόλις 0,9mm, δηλ. μικρότερο από ένα χιλιοστό, που εξασφαλίζει απόλυτη ομοιομορφία, ενώ χάρη στο IPS πάνελ διαθέτουν ευρεία γωνία θέασης

undefinedundefined

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την εταιρεία ρούχων Funky Buddha επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων. Οι επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα οι retail λύσεις digital signage αποτελούν την ιδανική επιλογή για καταστήματα λιανικής καθώς είναι κορυφαίας ποιότητας και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες προβολής των προϊόντων και την αναβάθμιση της εμπειρίας των καταναλωτών». 

Ο κ. Κώστας Αλεξίου, International Operations Director της Funky Buddha δήλωσε σχετικά: «Οι προηγμένες digital sign age εφαρμογές της LG αναβάθμισαν αισθητικά τους χώρους των καταστημάτων μας και την εμπειρία που ζουν οι πελάτες μας όταν επισκέπτονται τα καταστήματα μας. Επιπλέον, με την προμήθεια και την εγκατάσταση των κορυφαίων επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG, μπορούμε να προβάλουμε το ενημερωτικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο που επιθυμούμε ανά πάσα στιγμή με αποτέλεσμα την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο